Och vinnaren är.....

Vi på Hippotique var en av de första återförsäljarna av EC Hand, en produkt som hjälper dig till en mjuk hand och rakriktad häst på ett enkelt och överskådligt sätt. 
 
 
Nu är produkten nominerad till "Horse Product of the Year" i Holland, och finns numera till försäljning i tio länder!
 
 
När vi tog in EC Hand var den ju som sagt helt ny, och vi fick den testad av hoppryttare, dressyrryttare och lektionsryttare på olika nivåer innan vi släppte den lös i butiken - precis som vi gör med alla produkter som vi inte känner till sedan innan. Hur ska vi annars kunna sälja in dem till våra kunder?  
 
 
Resultatet blev tummen upp på de flesta fronter, men den passar inte alla ekipage. Därför bestämde vi oss för att även erbjuda två veckors hyra av EC Hand, på så sätt har du möjlighet att prova om produkten passar dig och din häst innan köp. 
Så här låter några av omdömena:
 
"Smart idé, som jag skulle kunna använda till flera av mina elever och på en och annan unghäst. Hästen jag provade på nu är stark och hetsig, och det blev svårt att få ett bra resultat när hästen drar eller "pullar". Till markarbete passar de bra, för att kontrollera liksidigheten och eftergiften." - Hoppryttare
 
"Jättebra till de elever som kommit en bit i sin ridning och är medvetna om sin egen inverkan på hästen. De kan jobba lite på egen hand under lektionen och få extra hjälp med finslipningen på ett sätt som ibland är svårt att ge när det är många i gruppen.
För nybörjarna är EC Hand svår att rida med, det blir för mycket fokus på att titta ner på tyglarna, men i teoriundervisningen är de perfekt! Eleverna får blunda och ta en förhållning och sedan titta på resultatet. De lär känna styrkan i sina händer, och blir medvetna om sin egen liksidighet/oliksidighet. " - Ridlärare
 
"EC Hand är toppen som kontrollfunktion av stödet och rakriktningen. När det känns bra i ridningen kan jag bara snegla ner på EC Hand och få bekräftelsen."  - Dressyrryttare
 
 
 
 
EC Hand kostar 649:- inklusive ett par tyglar med snabbspännen. Tydliga instruktioner och tips medföljer också. Vill du hyra dem så kostar de 199:- för två veckor, halva hyran dras av vid senare köp.
 
Hälsningar Linda

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort