Vackra kallblod i alla dess former

Hej på er,

Då var det lördagskväll och herrejösses vad vi är trötta!

Har jobbat hela dagen. Dels haft en körning med hästtaxin vilket vi tycker är superroligt att fler och fler vill anlita oss för. Idag gällde körningen ett bedårande litet gotlandsruss som passande nog skulle till kallblodsutställningen på Vreta där vi har stått och sålt idag.
Jättehärligt att träffa nya människor och se hur det fungerar på dessa tillställningar då vi själva inte har någon erfarenhet av dessa raser.

Planeringen kring nya lokalen fortsätter och förhoppningsvis kan vi snart avslöja mer exakt var och när. Fram till dess jobbar vi på med att åka runt på tävlingar och olika tillställningar för att fler och fler ska få upp ögonen för vår fantastiska lilla butik.

Vi kommer snart ut med inbjudan till vår lagerrensningskväll då vi även kommer att presentera alla höstnyheter. Vi hade en så fantastisk uppslutning på vår invigning i mars och därför tänkte vi köra en liten repris av den kvällen.
Givetvis är ni välkomna upp när ni vill. Antingen tittar ni upp en onsdagskväll eller så hör ni av er så ordnar vi en annan tid.

Ni har väl inte missat vår personal shopping, där vi bestämmer en tid då du i lugn och ro kan komma upp och prova ut vad du letar efter, antingen själv eller kanske med tjejgänget. Mer om detta kan du läsa på vår hemsida
Ha en fortsatt trevlig helg

Hälsningar
Linda & Patricia