Förberedelser

Idag har vi varit på Gillbergagatan 26 och det som är på god väg att bli vår nya butikslokal. Nu är det banne mig inte långt borta, om bara några dagar får vi nycklarna och på två dagar ska vi sen flytta ur den gamla och in i den nya.
Hoppas verkligen att vi kan få komma in nu i dagarna och påbörja inredning, annars blir det tajt. Vi har varken kassadisk eller provrum än så länge, än mindre hyllor och klädhängare. Jaja, det löser sig nog. Det gör ju faktiskt oftast det.

En bit kvar eller...?

Det kommer att bli en underbar liten butik som passar oss perfekt. För er som missat det så är namnet Hippotique en kombination av orden Hippo - som betyder häst, och Boutique - modebutik. I vår logo skriver vi dessutom namnet HippotiQue, där de markerade bokstäverna H och Q står för High Quality. Ganska fyndigt va?

Kvällen och morgondagen ägnas åt att lägga beställningar hos våra olika leverantörer så att vi har en välfylld butik vid invigningen som är spikad till 27 april - boka in det i almanackan! Bloggläsare får naturligtvis en inbjudan!
Självklart kommer vi att ha öppet innan dess, vi har ju trots allt en nästintill fylld butik redan som vi flyttar med oss.
Cavallos, Gersemis och BVertigos vårnyheter har vi redan i lager, och på väg in är Martha Ridewear, Lamicell och Tolga. Vi utökar vårt täckessortiment från Falpro och Comfort Zone som har varit en dundersuccé från början, och med ett stort antal kundrecensioner i bakfickan kan vi konstatera att de är helt oslagbara! Har du missat de här godbitarna så är det dags att spana in dem. Hade en kund i butiken häromdagen som har haft sina Falprotäcken sen 1996! Slå ut inköpssumman på dessa år så inser man ganska snabbt att det här är en bra investering!

Täcket finns från 40 grams regntäcke till 400 grams vintertäcke. Täcket är sytt i ett stycke med yttertyg i slitstarkt ballistisk nylon och innertyg med invävda silvertrådar - läkande, antiallergeniskt och fuktabsorberande. Materialet har en förmåga att reglera temperaturen vilket gör att det upplevs som svalt när det är varmt ute och värmande när det kyler på.

Kom gärna in i butiken och titta själv, de noga genomtänkta detaljerna är många....

På onsdag har vi tänkt att ha öppet som vanligt mellan 17-22, och du är varmt välkommen!

Linda & Patricia