Underbar invigning!

Hej på er,

Ber om ursäkt för dålig uppdatering på bloggen. Vi har ägnat de senaste dagarna åt att ta igen oss lite efter invigningen samt jobbat på med alla beställningar som kom in under kvällen.
Vi vill tacka alla som var här i onsdags för en superhärlig kväll. Hoppas att ni hade lika trevligt som vi hade.

Vi skickar även ut ett stort tack till alla fantastiska människor som hjälpte oss med förberedelserna inför och under kvällen. Ni har varit ovärderliga!

Från och med nästa vecka kommer vi att hålla öppet varje onsdagskväll för att du ska kunna komma upp och handla och beställa varor. Eller varför inte bara komma upp och ta en kopp kaffe, prata lite och i lugn och ro läsa de senaste hästtidningarna.

Du har väl inte missat att du även kan beställa tid för personal shopping, det absolut lyxigaste sättet att handla på. Du ringer oss och bokar en tid, vi förbereder ditt besök genom att plocka fram kläder och varor som vi tror kommer passa dig till både kropp och smak. Du provar i lugn och ro, blir servad och uppassad och du får givetvis ta med någon som smakråd. Den här tjänsten bjuder vi på, vår belöning är att du blir 100% nöjd!

Just nu ska ni även passa på att klicka in på vår hemsida och kolla på våra fina erbjudanden av bland annat Gersemis sommarkollektion! Först till kvarn som gäller. Inte mycket kvar i lager.

På måndag sätter vi oss ner och går igenom alla ansökningar vi fått in till teamryttare och testpanel. I slutet av veckan kommer vi att börja kontakta de ryttare och testpanelpersoner vi vill gå vidare med.

Så fort vi hinner kommer en bildbomb från onsdagens invigning:) 

Hoppas ni har en bra valborg!

Hälsningar 
Linda & Patricia