Vi har inte gått under jord!

Hej på er,

Hoppas ni har det bra i semestertider. Kanske har ni redan haft semester? eller jobbar på sista veckan innan det är dax att ställa jobbarskorna på hyllan för några veckor. Vart ni än befinner er så hoppas jag att ni tar vara på sommaren och allt som hör till trots halvtaskigt väder.

Här på Hippotique har vi faktiskt haft lite välbehövlig semester då resten av sommaren och resten av hösten kommer innebära stora förändringar och massor av hårt arbete, men ååh vad vi längtar. Just nu är vi inne i en period då det bara sprutar idéer vilket känns underbart. Och även om vi älskar sommaren och absolut inte vill att den ska ta slut så kan vi ju inte låta bli att längta lite efter alla leveranser med underbara höst/vinterkläder. Och jag lovar er, att när dom kommer upp i butiken förstår ni varför vi längtar.

Vi måste i detta inlägg passa på att ge en stor eloge till våra underbara teamryttare Josefine och Ina som är ute och gör fantastiska resultat på tävlingsbanorna.
För några helger sedan var Ina på tävling i Vingåker där hon plockade hem en seger i meetingets huvudklass 140 med fina Agge.
Och Josefine har vi kunnat följa när hon först var med och tog lag silver i NM och sedan vidare till Falsterbo Horse Show där hon slutade trea efter finalen i Gina Tricot future elite. 
Vi är så stolta att ha dessa fantastiska tjejer i vårt team.
Snart tjejer ska ni få era utlovade glassar i Söderköping;)

Falsterbo Horse Show var som vanligt en succé. Tyvärr kunde vi inte åka ner samtidigt i år utan vi har varit nere i omgångar. Linda åkte ner och frossade hästar onsdag till fredag medans jag åkte lördag till söndag. Men nästa år kommer vi minsann finnas på plats från öppningsdag till stängning, Kanske har Hippotique ett eget tält som ni kan besöka då.

I butiken rullar det på som vanligt. Vi går och drömmer oss bort till vår stora "riktiga" butik hela dagarna och börjar bli lite otåliga. Men som sagt, stora förändringar är på gång så det är bäst att ni håller ögonen öppna. 

Denna vecka har vi 10% på alla träns från Schockemöhle. Både jag och Linda äger varsitt som vi är supernöjda med. Skynda att fynda! Vi har ett begränsat antal kvar i butiken.

Dessutom lottar vi ut ett set med hoppschabrak/huva eller dressyrschabrak/lindor till de som beställer träns eller förbygel från Schockemöhle under veckan. Värde 650:-!!

På Onsdag har vi öppet som vanligt och hoppas på att få se flera solbrända ansikten dyka upp. Vem vet, Kanske har någon bakat en kaka till kaffet?!

Ha en kanondag så ses vi på onsdag

Hälsningar

Linda & Patricia  

PS: Du gillar oss väl på Facebook? http://www.facebook.com/hippotique.se

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort