Marknad och nya leveranser

Idag damp vår höstorder från Schockemöhle ner på kontoret. Det är mycket bruna toner i höst, varma, behagliga färger. Detta kombineras med rött i hela skalan - från Cavallos klarröda (vrålsnygga!!) ridbyxor med skoning i kamel, till Gersemis stickade tröja med dragkedja och halvhals i varmt vinrött. Mustos Lightweight väst håller både stil och värme långt in på höstkanten. Schockemöhle har tidigare imponerat på oss med sin kvalité på täcken, och nu ser vi fram emot att få packa upp både en Turnout rug i 400g (se bild!) och ett träningstäcke i softshell - båda i höstfärgen Espresso.

Savannah - lätt och smickrande dunkappa från Cavallo
Bilder kommer så fort vi bara hinner och självklart kommer alla härliga höstnyheter att finnas för beställning på hemsidan inom de närmsta dagarna.

Men först ska vi, tillsammans med ett 100-tal andra, erbjuda våra varor på Ljungsbro Marknad! Det kommer att vara full aktivitet på marknaden kl 17:00-22:00 ikväll och 11:00-17:00 imorgon. Ni hittar oss ganska långt upp på gatan, vet inte exakt, men någonstans i höjd med Hemköp. Vi måste ju få plats med vårt "provrum", den för ändamålet inredda transporten som alltid får följa med när vi är ute på äventyr.

Hoppas att vi ses där!
Linda & Patricia