Plusgrader!

 
Äntligen kan vi snart tvätta bort vintern från våra älskade hästar. Jag längtar efter att ta av täckena och låta päls och hud återhämta sig i vårsolen. 
En av de viktigaste grundpelarna i Hippotique är att vi ska veta vad vi säljer och vi kommer förmodligen aldrig att ha tio-femton schampoon att välja mellan i butiken. Varför ska vi det egentligen, så länge vi vet att de produkter vi säljer är de bästa vi någonsin testat? 
När vi tar in en ny produkt- eller produktserie, så testar vi och utvärderar under en längre tid innan vi släpper den till våra kunder. De pälsvårdsserier vi säljer idag är testade av flera personer med olika behov, på alla typer av pälskvalité och färger. Därför kan vi varmt rekommendera den pälsvård du hittar hos oss. 
 
K9 COMPETITION horse care - K9 är ett svenskt familjeföretag som är etablerat sedan länge med grymma pälsvårdsprodukter till hund och katt. Under 2011 och 2012 blev produkterna till häst tillgängliga och Hippotique var en av de första återförsäljarna i Sverige. Serien innehåller Aloe Vera, vitamin B5 och silkesprotein vilka verkar lugnande för huden och stillar klåda samtidigt som de stärker hårremmen och ger en fantastisk lyster. Jag har rescenserat K9 i ett tidigare blogginlägg, som du kan läsa här. Du hittar alla produkter på vår hemsida.
 
 
COWBOY MAGIC - Cowboy Magic är en serie pälsvård som funkar lika bra till människa och hund som till häst. Den kommer från USA där den är mycket välkänd. Här i Sverige är det inte lika självklart att hitta den, men har du en gång testat så är du garanterat fast! Schampo, balsam, pälsglans och torrschampo av mycket hög kvalité. Rengör skonsamt och på djupet, och lämnar kvar en underbar rosendoft i hela stallet och pälsen får fin glans och lyster. Den allra mest magiska produkten är dock Detangler & Shine, som är en helt galet bra trassellösare. Det är en "gele" som man masserar in i man och svans med händerna och det löser vilka knutar som helst, och gör pälsen glansig och lätt att kamma lång tid framöver. Detanglern är otroligt dryg och fullständigt oumbärlig.
Du hittar alla produkter på vår hemsida.
 
Måtte våren vara på väg på riktigt! 
Kram Linda