Mysig clinic på stall Bommedal

Vill börja med att tacka stall Bommedal och alla som deltog under gårdagens clinic.
Vi hade en mycket lyckad kväll där vi bland annat fick se tre olika hästar ridna av både deras ordinarie ryttare och Ulf Bylander. Ett mycket upskattat upplägg både bland publik och ryttare.
Vi avslutade clinicen med en fika i Jenny och Ulfs nybyggda stall där man hade chans att diskutera kvällen, ställa frågor och kika på ett litet utbud från butiken.

Filmer och bilder från clinicen kommer inom kort!

Det känns superkul att äntligen vara igång med vår eventserie. Vår tanke är att för varje event byta plats och besöka olika hästanläggningar runt om i Linköping och östergötland för att ni ska få chans att få se vad det finns för olika verksamheter som vi annars kanske inte skulle komma i kontakt med.

Nästa månad förflyttar vi oss till Jakobslunds gård i Ljungsbro. Där kommer vi att anordna en föreläsning som går i hälsans tecken.
Torsdagen den 29e december tänkte vi fokusera på dig som ryttare och hur viktigt det är att du äter rätt för att orka prestera. Mer info om denna clinic kommer att finnas på vår hemsida www.hippotique.se inom kort!

Nu packar vi snart ihop jobbdatorerna för denna vecka och beger oss upp till Stockholm för att njuta av massvis med fantastiska hästar och ryttare. Kvällens höjdpunkt kommer givetvis vara vackra Hobby från Fattiggården. Ååh vad vi längtar!

Hoppas ni får en mysig första advent.

Hälsningar
Linda & Patricia