Liten har blivit stor....

Så, nu har jag två timmar i stallet innan det är dags att åka in och öppna butiken. Skönt sätt att börja dagen på. Har varit och jobbat som chaufför åt två bedårande islandshästar nu på morgonen.

Armani ska ridas lite lugnt av Cornelia idag, imorgon åker vi till Vikbolandets Ryttarförening på Pay ´n Jump. Det blir andra gången för honom och det ska bli kul att se hur han tycker att det är. Sist var han lite ofokuserad och tittade på allt runtikring, flaggor, funktionärer och blommor och sånt men skötte sig jättebra.
 
Armani 17 maj 2010 - 2 dagar gammal
Armani 15 maj 2012 - 4 år gammal

Tänker hur som helst vara snäll och tvätta lortgrisen innan hon kommer idag, ska prova K9 Black Out schampot, det har inte blivit av ännu. Det är ett toningsschampo för svarta/mörka hästar.
Vi har fått in flera kundrecensioner på produkterna i K9-serien, och alla lovordar den, jag bedömer att K9 is a keeper och kommer att finnas kvar i vårt sortiment.
Pälsglansen och balsamet är de produkter vi har fått in flest omdömen på och det är även de produkter jag själv har testat hittills, här är ett urval av kommentarerna:
*Långvarig effekt
*Reder ut bra och luktar gott
*Lätt att reda ut utan att bli kladdigt eller en "hinna" på hästen.
*Ger fin glans och gör pälsen mjuk.
*Pälsglanset är helt klart min nya favorit!
 
Hela sortimentet hittar du här: Alla K9 produkter hos Hippotique

Kul att så många tar sig tid att svara och lämna omdömen!
Ha en bra dag!
Linda