Lagerrensning och Höstloppis

På onsdag, den 26 september bjuder vi in till stor lagerrensning och höstloppis i vår butik på Gillbergagatan 26 i Linköping. Butiken är öppen mellan 14:00-20:00. 
Hjälp oss gärna att sprida det här eventet genom att skriva ut affischen nedan och sätt upp i ditt stall, på jobbet eller i närbutiken. (Klicka på bilden så kommer affischen upp)
 
 
Vi hoppas på riktigt fint höstväder så att vi kan ha loppisen och utförsäljningsvarorna i tält utomhus, och våra höstnyheter inne i butiken. 
Alla som handlar ur vårt ordinarie sortiment och bland höstnyheterna får rabatt under dagen, lotten avgör om det blir 5-10-15 eller 50% av köpesumman vi drar av!
 
Där är vi också glada över att presentera en ny leverantör - nämligen Kefly, som marknadsför Air-O-Wear säkerhetsvästar, benskydd och tillbehör till fälttävlan samt lite annat smått och gott som ni kunder har efterfrågat. Det känns verkligen jättebra. Kolla gärna in sortimentet på www.kefly.se, och är det något som ni absolut vill att vi tar in i sortimentet så hör av er till oss.
 
Vi hoppas på en riktigt härlig dag och kväll den 26:e. 
 
Vill du lämna in begagnade varor till försäljning så är det bra om ni kan göra det så fort som möjligt så att vi hinner märka upp allt ordentligt.
 
Med vänliga hälsningar 
Linda & Patricia
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort