Önska kostar ingenting....

Butiken är nu inventerad från golv till tak och en massa reavaror kommer att läggas ut i webshopen, så att vi kan fylla på med regntäcken, vintertäcken, reflextäcken, jackor, mössor och allt annat som hör vintern till. 
 
Faktum är att vi redan har börjat fundera över julklapparna.... Känns lite märkligt såklart, men när julhandeln kommer igång måste vi ju vara redo. Precis som förra året kan du skriva din önskelista och lämna in/maila till oss här på Hippotique så håller vi koll på vad du vill ha. Sen är det bara för dina anhöriga att komma in och välja något från din lista.
 
Mycket roligare att ge bort än presentkort, och mycket roligare att få något man önskar sig. 
 
Vi har också satt ihop fina paket med "måste-ha-saker" och "skämma-bort-sig-saker" som passar de flesta hästmänniskor. Lätt för icke-hästmänniskor att handla rätt :). 
Till exempel den här fina ryktväskan (min favoritpryl i stallet helt klart! En ryktväska med massor med fack är ett måste!), fylld med exklusiva naturborstar, pälsvård och lädervård - i olika prisklasser.
 
  
 
Dessutom har vi bestämt oss för att ge DIG en extra julklapp. Efter jul ger vi dig ett presentkort på 10% av värdet som dina anhöriga köpt julklappar till dig för. Inte illa va?!
Det här förutsätter att du har lämnat in en önskelista och att dina anhöriga berättar för oss att du skickat dem till oss, men det är allt. Sen fixar vi resten. 
 
Hjälp oss gärna att sprida det här till dina vänner, här nedan hittar du utskriftsvänliga pdf:er, en som beskriver erbjudandet i sig, och så önskelistan. 
 
 
Med förhoppning om en gnistrande vit jul - om ett tag....
// Linda & Patricia
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort