Nu drar älgjakten igång

Idag smäller det. Bokstavligt talat lite här och var i Sverige. Älgjakten är nämligen igång. På vissa ställen i landet, däribland Östergötland, startar älgjakten alltid andra måndagen i oktober. På andra ställen kan det variera, beroende på älgarnas brunst. Kolla med Länsstyrelsen om du är osäker på vad som gäller i ditt län. 
 
Nu är det alltså extra viktigt att synas väl när du är ute i skog och mark, med eller utan häst. Vi tänkte därför tipsa om några riktigt bra produkter nu till hösten. 
Reflexridtäcket från Horze har rejäla reflexer, så att hela hästen syns. Sitter bra och hämmar inte hästen i sina rörelser, det går alldeles utmärkt att rida med. Finns i storlekarna 125-165 och kostar bara 539:-
Komplettera med en varselväst som förutom de sedvanliga reflexbanden har batteridrivna dioder både fram och bak. Välj mellan blinkande eller fast rött sken. Drivs med vanliga AA-batterier. Kostar 189:- och är en billig försäkring i höstmörkret.
 
Som pricken över i, som grädde på moset, eller vad du nu vill säga så kan vi också VARMT rekommendera de här fot- och handvärmarna. Engångssulor eller kuddar som aktiveras när du öppnar förpackningen och håller dig varm och torr i massor med timmar! Vi har testat dem friskt och de funkar suveränt!
 
Välkommen härliga höst, vi är förberedda!
// Linda & Patricia
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort