Nya framgångar för Team Hippotique!

Det verkar lovande för Josefine och Miró inför den kommande veckan. På torsdag ska ju ekipaget upp till Strömsholm och rida för ingen mindre än Kyra Kyrklund under uppsikt av landslagsledaren Bo Jenå, och vi nästan spricker av spänning!
Josefine själv däremot är förväntansfull, men lugn som en filbunke, en av de underbara egenskaper som gör henne så otroligt duktig som ryttare. Hon bara ler.

Josefine och Miró 2011

Josefines kavaj kommer från Cavallo och har frackskärning framtill. Vi har pimpat den med swarovskiknappar och strass på kragen. Snibbarna framtill har vi själva ritat och låtit en sömmerska sy på. Den är grymt snygg! Vill du ha en själv så hittar du den här, självklart kan vi hjälpa dig med det utseende du vill ha på din kavaj.

Ridbyxorna kommer från Gersemi, schabraket är från Mias RS, och det läckra kandaret från Equipe.

Igår var det tävlingar hos Föreningen Mantorpsryttarna och Josefine debuterade både Msv B:3 och Msv B:5 med Miró. Tyvärr hade vi inte möjlighet att vara med, men hoppas att vi ska få ta del av fler bilder från familjen Krönfeldts kamera.
Miró har varit kanonfin de senaste tävlingarna och placerat sig varje gång, men spänt till under prisutdelningen och inte riktigt slappnat av till andra klassen. Josefine har därför varit inne på att bara starta en klass ett tag, för att komma tillrätta med det, men valde nu istället att inte komma in på prisutdelningen till häst. För prisutdelning blev det! En andraplacering i Msv B:3 med 69,58%, vilken debut!
Inte blev det sämre av en repris i B:5, där hon knep andraplatsen precis bakom klubbkamraten Frida Berg! Dubbelt Rappestad i topp alltså och ytterligare två Linköpingsryttare därefter, Nina Lilja från hemmaklubben Mantorpsryttarna och Helena Larson från Linköpings Ryttarsällskap.Frida Berg och Josefine Krönfeldt - 1:a och 2:a i Msv B:5


Soliga hälsningar Linda & Patricia


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort