Klart man vill vara unik

Sitter och bläddrar i katalogen från EA Mattes, och slås av hur mycket de har att erbjuda.
Mattespadden finns ju på var och varannan häst och är i mitt (och många andras tycke) helt oslagbar. Perfekt passform och kvalite som håller i åratal. Till den som heter Correction Pad medföljer ett kit med bitar i filt som går att stoppa in i fickor både framtill och baktill på padden så att man kan bygga upp lite extra där det behövs, riktigt bra!

Men visste du att du kan designa din alldeles egna pad vad gäller färg och form? Sånt gillar ju vi på Hippotique. Padden i sig går att få i 27 färger och fårskinnet i 29!



Dessutom erbjuder de en hel mängd med färdiga förslag på schabrak med inbyggd pad och matchande huva, om man nu tycker det är svårt att välja själv.

I butiken har vi några färdiga schabrak i dressyr och allround till försäljning och klämokänn, men variationerna som går att få är nästintill oändliga.

Deras Eurofit-schabrak är inte likt något annat. Skärningen är annorlunda och färgerna bestämmer man förstås helt själv. De finns i tre varianter - dressyr, allround och hopp.



Ja, vad säger ni?



Benskydd med avtagbart lammskinnsfoder (i valfri färg såklart) är ytterligare en Mattesprodukt.



Det finns hur många varianter på sadelgjordar som helst - vad du än söker med lammskinn så finns det hos Mattes. Kontakta oss så hjälper vi dig i djungeln...

Coola tycker vi!
Hälsningar Linda & Patricia

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort