Glad!

Fick ett underbart mms igår. Det var en kund som skickade följande bild med texten: Hjälmen gav nog tur!
Kan man bli annat än glad?!

Det största glädjeämnet i jobbet med Hippotique är utan tvekan nöjda kunder, och det är ni som får oss att vilja göra det där lilla extra. Vi är väldigt lika på det sättet, Patricia och jag, vi driver det här företaget lika mycket för att finnas tillhands för andra hästmänniskor där vi behövs som för att ha ett jobb och tjäna pengar.
Man blir inte rik på att driva hästsportbutik, så enkelt är det, och man jobbar mer än man trodde var möjligt, men det är ju så rackarns kul!

Vi blir istället rika på möten med andra människor, vi lär oss något nytt varje dag och när vi får positiv feedback från våra kunder så gör det verkligen vår dag, hur tuff dagen än har varit dittills.

För oss betyder det mer än ni kan ana, och jag hoppas verkligen att vi lyckas leva upp till, och ibland överträffa, era förväntningar gällande service och tillmötesgående.

Är du nöjd med oss - säg det till alla dina vänner (och gärna till oss också...)(och Facebook...)(hmm Twitter....)(blogga gärna om det!)(ta ett foto till Instagram vettja!)(och kom tillbaka!)
Är det något du är missnöjd med så låt oss få veta det och ge oss en chans att rätta till vad som nu blivit fel.



Här ovan ser du ett urval av bilder vi fått från våra kunder, och vi vill gärna ha fler! Skicka dina bilder till oss via mail på [email protected] eller lägg upp dem på Facebook.

Idag öppnar vi klockan 11 och stänger igen butiken kl 18. Varmt välkomna ska ni vara!

// Linda & Patricia
Postat av: Jenny

Tycker det är dåligt att inte min ridbyxerumpa fick vara med på bild!

2012-06-07, 23:13:11 -
Postat av: Linda

Jamen jaaa såklart att din rumpbild ska vara med! Var kan vi ha gjort av den då? Vet du var du har den och kan skicka till oss igen?

// Linda

2012-06-15, 13:53:27 -

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort