Summering so far och SOMMARREA!!

Varför gå och kånka runt på en massa påsar i Falsterbo när du kan beställa på www.hippotique.se och få det hemskickat? Låter ju vansinningt dumt.... ;).
Idag bjuder vi på frakten till alla nätshoppare! Varför då? Jo, för att våra teamryttare är så grymma nere i Falsterbo!! Dessutom matar vi ut reavaror till grymma priser i webshopen hela tiden!
 
Idag knep Josefine Krönfeldt andraplatsen i Gina Tricot Future Elite och det går ju inte annat än att säga att det här eipaget är ett blickfång!
På söndag rider de sitt kürprogram, alldeles nytt och Josefine har satt ihop det själv. Hon är supernöjd med det och musiken, som satts ihop av en vän som är ganska välkänd i musiksammanhang.
Mycket spännande. Självklart kommer det att komma upp filmer här i bloggen, men är ni i Falsterbo och har chansen att se det här ekipaget live så GÖR DET!
 
Ina Knutssons Falsterboresa tog tyvärr slut på tisdagen, då första kvalrundan i Scandinavian Open för 5-åringar resulterade i 8 fel. Den gick i måndags, Inca kändes kanonfin och avslappnad, men i kombinationen slog det slint och hon tog sig an B-hindret efter bara ett galoppsprång, när det skulle varit två, och rev. Efter det spände hon till lite, men gick bra fram till näst sista hindret, som hon touchade, bommen låg och vickade innan den till slut föll... Surt.
 
Andra kvalrundan gick på tisdagsmorgonen, en 125-bana på gräs. Inca gick lysande, och gjorde en fin felfri runda, utan ens en tendens till att riva. Tyvärr räckte ju inte det totala resultatet till final, men vilken sorti! Det här har ju naturligtvis varit en stor erfarenhet för lilla Inca, och att se hur hon hanterar uppståndelsen på Falsterbo är en viktig del i hennes utbildning. Det riktigt lyser om Ina när hon pratar om Inca.
Inca stormtrivs på de stora arenorna och har absolut kapacitet att gå långt! Ina är övertygad om att denna lilla pärla kommer att gå de högsta klasserna, och att hon har möjlighet att gå fort! Det ska bli otroligt spännande att följa utvecklingen av det här ekipaget, och vi är jättestolta över en fin insats i Falsterbo. Hoppas att vi får lite bilder och filmer att ta del av snart :).
Under tiden får ni hålla tillgodo med denna frånn Norrköping Horse Show nu i år.
 
Och med den summeringen så hoppas jag att ni tar en runda in i webshopen, eller för all del in till butiken, och hjälper oss att tömma lite lager inför hösten.
 
Sköt om er!
// Linda
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort