Shoppingtips!

Nu bjuder vi på stor sommarrea i vår butik på Gillbergagatan och självklart även på www.hippotique.se ...
Här kommer tips på några personliga favoriter till ett riktigt bra pris:

Den här jackan i softshell från Gersemi är, förutom att den är väldigt användbar, både vrålsnygg och skön. Redan ursprungspriset på 1200:- var bra, men nu ger vi hela 30% rabatt på de tre som är kvar - och säljer ut den för 840:-!
Matchas helrätt med stretchiga jeansridbyxor från Gersemi, med stort R i orange på ena bakfickan,
och långa mjuka coolmax strumpor...
 
Till hästen rekommenderar jag det här täcket från BVertigo:
Det har frotté upptill och nät nertill, ett enkelt bogspänne fram. Så himla användbart nu på sommaren de (tyvärr ganska få...) dagar det blir riktigt varmt. Bästa tipset är att dränka ner hela täcket i kallt vatten och lägga på hästen, så kyls den ner i lagom takt. Med de 25% rabatt som vi erbjuder just nu får du täcket för 659:- mot tidigare 879:-.
 
Ytterligare några favoriter från BVertigo är dessa:
Kendra är en supermjuk och go V-ringad tröja, jättesnygg till jeans och perfekt till hästvisningar. Finns även i herrmodell och heter då James. Jackan Legenda är en superlätt dunjacka (tunn), som går att göra till väst. Det går att pressa ur luften och göra jackan så liten att den ryms i den medföljande påsen på 10*15 cm. Praktiskt att ha med sig som extraplagg, när vädret är osäkert. Piké Ricky finns i vit och grå, är i svalkande funktionsmaterial med massor med snygga detaljer.

Och till alla schabrakälskare:
Vi rear ut massor med ponnyschabrak från Mias RS i härliga färger! Du ger just nu 450:-! Vi har även ett antal dressyrschabrak från Schockemöhle till 100:- rabatt, dvs 399:- just nu!
 
Välkommen in till Hippotique!

// Linda & Patricia
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort