Tävlingssugen?

Här hittar du tävlingsreglementen för alla grenar inom Ridsportförbundet, med årets ändringar markerade. De omskrivna reglerna om logotyper och reklam på kläder och utrustning är stoppade till 2014, och en ordentlig utredning ska göras. 
Håll koll på tävlingskalendern och alla papper med Stallboken och tillhörande Organizer  


Ett annat hett debatterat ämne är licensbestämmelserna som är nya från och med i år. Dels handlar det om att man numera måste lösa en årlig hästlicens för att få tävla, redan på lokal nivå, dels handlar det om det nya ryttarlicenssystemet. För att tävla på lokal nivå och uppåt, måste ryttaren ha licens. Den ska förnyas varje år och det är ryttarens ålder som avgör vad den kostar, mellan 250-750 kronor. Dessutom finns en särskild licens att lösa ifall man är lektionsryttare, och en endagslicens ifall man bara ska tävla någon enstaka gång under året. Här kan du läsa mer om bestämmelser och priser. 


Hur ser tävlingsgarderoben ut? Vi har 20% rabatt på alla tävlingskläder januari ut!

En sak som jag tror att detta för med sig, är att många som tidigare enbart tävlat lokalt, och haft en så kallad lokallicens, nu väljer att rida Clear Round och Programridning istället. Dessa arrangemang, som går till precis som på tävling kommer nog att öka avsevärt i antal. Det är ett mycket bra sätt att komma ut och prova på att tävla fast utan press, lära sig rutinerna kring tävlingsplatsen och hur lång tid allting tar osv. En sprillans ny webbsida samlar in datum och platser för dessa arrangemang, kolla in http://payandride.se/ 

Säkerhetsväst är ett måste för alla ryttare under 18 år. Se till att skaffa en som passar ordentligt och som är skön, då blir det lättare att acceptera att alltid rida med västen. Utnyttja vårt väx-upp-avtal för att hela tiden ha rätt storlek.

Ikväll är butiken på Roxviksgatan i Linköping öppen som vanligt mellan 17-22, då är du välkommen hit!
Hälsningar Linda


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort