Hippotique växer fram

Åkte förbi vår blivande butik idag, och snart ser man faktiskt hur det kommer att bli! Yippiee, vi längtar verkligen efter att få ta emot er i vår nya fina boutique på Gillbergagatan (?), vet faktiskt inte vilken adress det är...



Vi ser fram emot att bjuda in till invigning och 1-årsjubileum i april!

Även webshopen växer. Vi lägger mycket tid på att hålla den uppdaterad och fräsch, just nu handlar det om att mata in produkter och uppdatera produktinformation. Maila oss gärna om det är något du saknar i informationen eller om du letar efter något särskilt. Vi kommer alltid att kunna erbjuda många fler produkter än de du ser i webshopen och i butiken.

Alldeles nytt för dagen hos oss är det här fantastiska pannbandet från Schockemöhle.

Det heter Las Vegas och är i svart läder, med två rader stora Swarovskistenar. Det formar sig efter hästens panna och lägger sig naturligt snyggt. Det är stilrent och klassiskt vackert, enda problemet är hur jag ska kunna välja EN färg...  För övrigt finns det här snygga pannbandet på Schockemöhles nya kandar - Lexington. Det ingår i deras Premium Line, finaste läder för bara 2 990:- inklusive tyglar! Det gillar vi skarpt! Du hittar alla träns från Schockemöhle på vår hemsida.


Postat av: Lina

Fint pannband! hur böjer det sig? är det inte läder bakom?

2012-01-11, 10:32:29 - URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Hippotique

Hej! Jo, det är läder bakom, men i och med att det bara är läder bakom och inte runt om så blir pannbandet nästan ledat. Vi har det hemma i butiken om du vill se och känna. Jag älskar det!

Hälsningar Linda

2012-01-11, 11:48:38 -

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort