Är det du eller hästen som gör jobbet?

Högaktuell fråga, eller hur? Jag kan inte låta bli att tycka att all uppståndelse kring Rolf-Göran Bengtssons Jerringpris är bra för ridsporten. Upproret visar hur många vi är som är engagerade och vill bli accepterade som idrottsmän! Å andra sidan tycker jag oerhört synd om Rolf-Göran Bengtsson, vars glädje över att få priset för fina fantastiska insatser under 2011 säkert dämpas lite av de kritiska kommentarerna. Jag hoppas att han kan se förbi nötterna som inte har en aning om vilket arbete som ligger bakom och istället ta emot entusiasternas jubel!

På Hippotique jobbar vi hela tiden aktivt med att tvätta bort hobbystämpeln från ridsporten. Det är dags att DU som ryttare också gör det! Det är ju trots allt vi som utövare som tillåter den här uppfattningen att finnas kvar.

Vi vill att fler ryttare ska se er själva som de idrottsutövare ni är, och värdera förberedelser och taktik lika mycket som hockeyspelare, friidrottare, skidåkare och rallyförare gör.
Träningsupplägg, tävlingsplanering, kost, fysisk styrka, mental styrka, självmedvetenhet, utrustningskännedom, vila.... listan på viktiga förberedelser kan göras lång. Vill man bli bäst så måste man tänka på allt!

Imorgon 26/1 är det dags för Hippotiques tredje event på precis det här temat, och det finns ett fåtal platser kvar. Var en av dem som visar att vi tar vår sport seriöst och delta på våra event så kommer du igång. Anmäl dig via webbshopen, via mail på [email protected] eller ring Linda på 0702-677332.

Är din kropp lika viktig som hästens? (eller är det hästen som ska ha priset?)



Imorgon är det dags att analysera våra fysiska styrkor och svagheter med Eva Sandbergs hjälp. www.funktionellfriskvard.se

Hälsningar Linda & Patricia

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort