Team Hippotique strikes again!

Helgens storsäljare på LFK:s dressyrtävling var helt klart värmesulor. Perfekt för en kylig dag på läktaren. Comfort Zones Lapeltäcke kommer nog också stå på mångas önskelista framöver, liksom vinterridbyxor från Gersemi eller en ny kavaj från Cavallo.

Vi mötte många nya ansikten och det är alltid lika kul att få positiv feedback. Det är fler än vi som har saknat ett varierat utbud av häst- och ryttarprodukter i Linköping med omnejd, och vi hoppas förstås att dessa kunder nu hjälper oss att leva vidare med den vision vi har. Att hela tiden kunna erbjuda alternativa och innovativa produkter som uppfyller våra krav på form och funktion.

Stolta som tuppar fick vi bevittna en seger för Team Hippotique i Msv C:2 med nästan 74%! Josefine Krönfeldt och Miró dansade till sig den blågula rosetten. Jag vet att mamma Krönfeldt stod och filmade, så jag hoppas att vi kan länka till den här inom kort. Till dess får ni nöja er med en mys-hemma-efter-tävling-bild på snyggingen.

Se fler bilder på Miró här.

Till ärevarvet hade Miró tagit på sig rallyskorna och lät dem sitta kvar under andra klassen, en Msv B:4. Lite väl laddad hade Josefine fullt sjå att hålla den stora fuxens fokus på uppgiften. Imponerande nog rattade hon runt honom på strax över 62%, som räckte till en niondeplats i startfältet.

Miró är bara 8 år och har fått finna sig i att stå lite i skuggan av Poet 996, som varit Josefines förstahäst under de senare åren. Vi är jätteglada att vi får vara med under resan då denna nya stjärna får sin plats i rampljuset. Extra roligt är det att Miró är uppfödd och ägs av familjen Krönfeldt själva!

Länkar till TÄCKET och GRIMMAN på bilden. Rosetten är privat.

Hälsningar Linda & Patricia

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort