Grattis familjen Krönfeldt!

Att Hippotiques teamryttare Josefine Krönfeldt har en riktig pärla i sin häst Miró har vi kunnat konstatera för länge sen. Framgångarna har avlöst varandra ända sen de började visa sig på tävlingsbanorna på allvar och han är verkligen vacker som få. Josefine och Miró är ett radarpar som kan gå hur långt som helst! 
Från Falsterbo i somras. Fracken är specialdesignad från Cavallo och schabraket från Mias RS.
 
Nu har de familjen fått ytterligare ett kvitto på hur bra han är genom en nominering till Ridsportgalan som går av stapeln den 26 januari i Cupolen i Linköping. Miró är nominerad i kategorin Bästa Östgötauppfödda tävlingshäst och uppfödare är Josefines mamma, Louise Krönfeldt. 
De här rosetterna lär det bli många fler! Täcket kommer från Hippotique och är en superfavorit! Grimman är i finaste läder som bara blir vackrare ju mer den används.
 
Josefine tillbringar mycket tid med Miró, hon har funnits där ända sedan han föddes, klart han är speciell...
Här rider Josefine i Cavallos frackliknande kavaj, Ganimedes. Tillsammans med Hippotique har hon designat just denna med strassdetaljer, swarovskiknappar och sammetssnibbar. Kandaret kommer från Equipe och är rundsytt med lack i fantastiskt läder. Schabraket är från Mias RS. 
 
Foton, filmer och mer om Josefine och Miro hittar du på www.kronfeldt.se och under fliken Vardagsliv
 
Och du, biljetterna till Ridsportalan säljs för fullt och det blir garanterat en kul kväll, du kommer väl?
.
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort