Inköpsmässa och nya höstleveranser

Hej på er,

Vi har drabbats av bloggtorka. Men vi lovar att bättre oss, för vi har så mycket som vi vill dela med oss av. Framgångar hos våra teamryttare, nya inköp och planerna inför framtiden.

Vi fortsätter att sälja ut det gamla och packa upp det nya. Och eftersom att vi hade en så otroligt lyckad invigning av vår butik i början av året, så tänkte vi köra en favorit i repris. Vi kommer inom kort bjuda upp er alla till en trevlig kväll med mingel, härliga erbjudanden och visning av höst/vinter nyheterna. Håll ögonen öppna, Mer info kommer inom kort.

Höstnyheterna fortsätter och strömma in men samtidigt som vi packar upp varma dunjackor, gosiga halsdukar och tjocka vintertäcken så ska beställningarna inför vår/sommar 2012 läggas. I fredags begav vi oss till Stockholm och hästsportsmässan för att se vad vi ska ha på oss nästa år när värmen kommer tillbaka. Mycket härliga färger och modeller som vi ser fram emot att hänga upp i butiken. För när vår/sommar leveransen kommer så ska vi befinna oss i vår nya fina butik!

På tal om butiken så är det säkert flera av er som undrar när vi byter lokaler och flyttar in i vår fysiska butik. Vi kan avslöja att det är på gång men kommer att ta ytterligare lite tid inna allt står färdigt. Men den som väntar på något gott...
Vi tror att det kommer att bli superbra och längtar otroligt mycket. Men under tiden så får ni besöka oss på Roxviksgatan. Vi ser fram emot ert besök.

Vår otroligt duktiga teamryttare Josefine var i helgen iväg och tävlade i Babenhausen, Tyskland med hennes Poet 996. Där dom efter söndagens finalritt slutade på 71% vilket resulterade i en 3:e plats.
Vi är så glada för våra härliga teamryttare som fortsätter att imponera. Glöm inte att ni också kan följa dem på www.kronfeldt.se och www.stallik.blogg.se .

Ni fortsätter planerna inför kommande event.
Imorgon har vi butiken öppen som vanligt 17-22 och rean fortsätter så långt lagret räcker.

Hittar ni inte hit så tveka inte att höra av er så ska vi ge er vägbeskrivning:)

Hälsningar
Linda & Patricia





Josefine och Poet 996






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort