Underbara höst!

Vi älskar hösten här på Hippotique. Vi tänder ljus och dricker te och sprutar idéer dagarna i ända. Vi har massor med aktiviteter planerade, som passar bra att motivera sig med under den mörka, kalla årstiden. Se till att anmäla dig till vårt nyhetsbrev på www.hippotique.se och gilla oss på facebook http://www.facebook.com/hippotique.se så kan du vara säker på att inte missa inbjudningar, erbjudanden och tävlingar.

I lördags passade vi på att rida ut i det fina vädret. Vi njöt i fulla drag av trädens färger, den friska luften och våra underbara hästar. Det slutade med en tur på 2 ½ timme som gick längs Göta Kanal, in i samhället i Ljungsbro, ett stopp på ICA för att köpa glass, och så tillbaka längs kanalbanken igen.
Och tänk: Våra spattiga halvblod lunkade fram som om de aldrig gör annat bland hundar och permobiler, över akvedukten och genom tunnlar. Vi mötte barn som ville klappa, moppar som tutade och cyklister och joggare. Det var hur häftigt som helst! Nästa steg blir att skaffa sadelväskor så att jag kan ta hästen och veckohandla, både miljövänligt och mysigt.
Kom upp till oss på onsdag - vi fortsätter vår begagnatloppis och megarea ett tag till så nu finns chansen att fynda rejält!

Hälsningar Linda och Patricia

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort