En hoppfull helg

Hippotique har funnits på plats på Vretaskolans anläggning utanför Linköping både lördag och söndag. Hoppning var temat och på lördagen arrangerades Lokal hopptävling i Vretagymnasiets elevers regi. De löste uppgiften med den äran! Gott om funktionärer, trevliga funktionärer och välordnat i största allmänhet. MVG om ni frågar mig, snyggt jobbat!

Idag har det bjudits på Regional hoppning, arrangerat av Vreta Hästförening, där Hippotique stod som klassvärd för den största (i antal starter) klassen idag, en 120 A:0. Hela 52 ekipage kom till start, vilket gjorde 13 placeringar som alla fick presentkort hos Hippotique i olika valörer. Ett läckert segertäcke plockades ut av segrarinnan Cassandra Ankarskiöld - kaxigt nog hade hon varit och tittat ut det hos oss innan start, undrar om hon räknade med att vinna....?

Det måste ha varit den klart kallaste helgen hittills i år, men två vackra höstdagar likväl. Det är otroligt kul att komma ut och träffa så mycket intressanta och trevliga hästmänniskor, det gör vårt jobb till det roligaste som finns!
Vi hade ett överraskningspris i "vår" klass också, där vi minglade runt bakom kulisserna (dvs på parkeringen och på framridningen där vi hade vår monter...) och letade efter något utmärkande. Snygga knoppar, tjocka svansar och blanka pälsar drog till sig vår uppmärksamhet, och vi noterade hästnummer och diskuterade fram och tillbaka. Priset gick till slut till Sofie Millqvist och Lady Arwen, ett ekipage som var välputsat och harmoniskt rakt igenom - helt enkelt mycket trevliga att följa. Föredömligt!

På torsdag är det VIP-kväll med modevisning och mingel i vår lilla butik på Roxviksgatan - kom ihåg att anmäla dig i förväg för att vara säker på att få en goodiebag av oss! Ni kommer att få träffa våra teamryttare och vår testpanel samt ta del av våra tankar inför framtiden. Vi är naturligtvis också nyfikna på att höra era åsikter och förslag på hur vi ska kunna bli en så bra hästboutique som möjligt.

Läs gärna på om vår Eventserie också, vi hoppas att många tycker att det är värt att fortbilda sig som ryttare och ekipage. Vi lämnar 10% på det redan förmånliga Eventkortet om du anmäler dig innan 16 oktober. Vill du delta med din häst under det första eventet med tema "Problemlösning" så behöver du också lämna in din ansökan innan den 16:e. Det kostar inget extra att vara med och rida, vi kommer att välja ut fyra ekipage ifrån de som ansöker som bäst representerar olika "problem" man som ryttare kan stöta på. Lita på att få många bra tips att jobba med! Maila din ansökan till [email protected], berätta om dig, din häst och det du vill ha hjälp med, samt kontaktuppgifter.

Med förhoppning om att träffa många av er den 13:e!
Linda & Patricia
Postat av: Cassandra

haha nej ni, så var verkligen inte anledningen! Det var ju för att vi glömt ta med ett extra täcke. Men är iaf jätte nöjd med täcket!:)

2011-11-10, 11:13:14 -

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort