Hippotiques fantastiska nätverk!

Idag är vi lite trötta. Trötta på människor som gör allt för att förstöra för andra.

Hippotique är ett företag som jag och Linda senaste året lagt både hjärta och själ i att bygga upp från grunden.
Något vi är otroligt stolta över. Vi älskar vårt jobb och vår lilla butik och har ständigt nya ideér för att komma vidare och nå ut till flera kunder.
Vi har förverkligat vår dröm och snart har vi nått vårt första mål... Att flytta in i en butikslokal som gör vår butik och vårt sortiment rättvist, där vi kan fortsätta att växa.
Det som gör oss arga och framförallt ledsna är ett gäng människor som senaste tiden brutit sig in i flera butiker i tornbyområdet.

För ett par veckor sedan skrev jag om att vi haft besök av ett par män som var här och inbrottsrekade. Efter det bestämde vi oss för att stänga igen i ett par veckor och flytta vårt lager.
Igår var vi här och plockade fram vårt lager igen för att vi tröttnat på att trängas på vårt lilla kontor och inte kunna ta emot er kunder när vi vill.
Igår skrev vi i bloggen att vi öppnat igen och att allt var i sin ordning. Idag har vi haft inbrottsrek igen!

Vi inser att dessa människor är flitigare besökare på både vår blogg och vår hemsida.
Men den här gången packar vi inte ihop och gömmer oss på lagret. Istället använder vi oss av vårt fantastiska nätverk som vi har omkring oss.
Något som vi funderar lite på är hur dessa inbrottstjuvar tänker när de rekar i en butik som delar lokal med en larmfirma!

Just nu är det full aktivitet här på Läns Alarm och Hippotique. Fler kameror är installerade, bättre lås på dörrarna och flertalet andra säkerhetsåtgärder. Detta gör de bara för vår skull. Världens bästa killar och världens bästa larmfirma.

Ikväll har vi öppet och det bjuds på hembakat och kaffe!
Hoppas vi ses!

Hälsningar
Linda & Patricia

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort