Dags för clinic - det finns fortfarande plats!

Idag är det dags. Startskottet går för vår utbildningsserie i ryttarens tecken. Hos trevliga Stall Bommedal, http://www.stallbommedal.se, kommer vi att få se hästar och ryttare som kämpar med sina små vardagsproblem, precis som alla vi andra. Ofta kan det hjälpa att få någon annans syn på "problemet" och hur man hanterar det, och det hjälper också att få titta på andra och analysera hur man själv hade gjort.
Efteråt får vi en möjlighet att se oss omkring på anläggningen och hälsa på Uffe & Jennys egna hästar. Det bjuds på fika och förhoppningsvis givande diskussioner runt långbord i det nybyggda stallet och Hippotique har en värmande gåva till alla deltagare.

Det finns möjlighet att få skjuts, jag har tre platser över i min bil - hör av dig i så fall.

Det här är det första av sex utbildningstillfällen under vintern - alla i Hippotiques regi och de kommer att hållas på olika anläggningar i närheten av Linköping. De hålls alla den sista torsdagen varje månad och innefattar fysisk och mental träning för ryttaren, tävlings- och träningsplanering, tips på övningar och möten med fantastiska människor med mycket kunskap inom sitt område.

Passa på att vara med från början - pris per tillfälle 150:-, Eventkort för samtliga sex tillfällen 650:-!
Anmäl dig på http://www.hippotique.se/evenemang/kommande/clinic-med-tema-problemlosning eller ring Linda 0702-677332.

Vi ses ikväll!
Linda och Patricia


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort