Vart tog värmen vägen?

Hej på er,

Har ni plockat fram vinterjackorna igen? Här på Hippotique kör vi med "våga-vägra-jacka" i hopp om att värmen kommer tillbaka lite snabbare då. Men idag var det kallt att åka till kontoret vill jag lova.

Flera av er håller säkert på med de sista förberedelserna inför stundande treårstest. Det ska badas, putsas, smörjas och allt som hör till. Ska bli superkul att se alla fina treåringar i helgen. Hippotique skickar en lyckospark till alla som ska delta.

På tal om att putsa så fick vi igår in en helt underbar serie med hästvårdsprodukter från cowboy magic. Detta är ett märke som vi på hippotique fick en provflaska på för ett par veckor sedan när vi var hos en leverantör, och vi blev helt sålda.
Cowboy magics "Detangler & Shine" är en helt makalös produkt som löser ut alla typer av trassliga manar och svansar och ger dessutom en superfin lyster. Vi kan starkt rekomendera dessa produkter.

Just nu är vi i full gång med förberedelserna inför helgen då vi kommer att finnas på treårstesten både fredag, lördag och söndag med ett tält fyllt med kläder och produkter för dig och din häst. Vi ses där!

Som vi tidigare lovat kommer här en bildbomb från förra veckans invining.
































Har ni frågor om någon av produkterna ni ser på bilderna är det bara att kontakta oss på [email protected]

Ni glömmer väl inte att vi har öppet imorgon onsdag mellan 17-22!

Ha det gott!

Hälsningar 
Linda& Patricia 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort