Högtryck!

Förra helgen var fantastisk. Ett sjuttiotal treåringar visades på Vretaskolan under fredag till söndag, och där fanns vi på plats. I vårt nyinköpta tält sålde vi allt från kläder, täcken, schabrak och pälsglans men hade missat det viktigaste: nummerlappar och piskor. Vi lär oss till nästa gång. Cowboy Magic´s Detangler & Shine blev helgens storsäljare - inte undra på eftersom vi hade en provtub som gjorde att produkten sålde sig själv. Den är verkligen helt magisk.  

Lindas alldeles egen uppfödning Armani visades på lördagen och hade nog den största fancluben av alla. Benny Goertz från Stall M & B Goertz gjorde ett mycket bra jobb i visningsringen och Armani skötte sig exemplariskt. Klass 1 i både gångarter och hoppning blev betyget, väl godkänt! På ASVH:s hemsida kan du läsa mer om treårstestet och hur det går till.

Veckan har i övrigt varit riktigt bra, med mycket att göra. Förutom att ta hand om beställningar och leveranser så har vi granskat alla de ansökningar som kommit in gällande vårt ryttarteam och vår testpanel. Det är jätteroligt att intresset är så stort! Några vill vi träffa och några vill vi prata med lite extra i telefon, så vi är inte riktigt klara än, men snart så....

Fina priser från Gersemi, Schockemöhle och Horze väntar några av er som anmält er till vår Nyhetsbrevstävling. Vinnarna meddelas via mail och både vinnare och priser kommer att presenteras här på bloggen inom kort.

Med förhoppning om en fortsatt varm och härlig helg planerar jag en lååång och skön uteritt mellan ogräsrensning och staketöversyn.



//
Linda & Patricia

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort