Lördagsöppet

Ännu en härlig helg ligger framför oss. Tyvärr inte ute på tävling som vi hoppats då den blev inställd, men då blir det lite tid över till annat. Vi har varit ute ganska mycket på sistone och det är jättekul. Vi får mycket positiva reaktioner och lyckönskningar när vi är ute, det värmer! Det finns nu möjlighet att köpa presentkort hos oss, i valfri valör eller på en specifik vara i butiken. Passar utmärkt så här i skolavslutningstider. Eller varför inte fira ett lyckat tävlingsresultat eller en ny fölunge?

Det har börjat droppa in lite saker till Second Horse - vår begagnatshop - vilket är jätteroligt. Dessa ska fotograferas nu under helgen och kommer upp i webbshopen på måndag, den som är snabb kan komma upp och titta i butiken redan idag lördag. Vi har öppet till 14.
Vi tar emot bättre begagnade varor till försäljning, vi annonserar dessa i vår webbshop och på vår facebooksida. Priset kommer vi tillsammans överens om och HippotiQue tar ut provision på försäljningen.

Föl förresten, de ploppar ut både här och där för tillfället. Grattis alla ni som har fått nya underbara små hästliv till er! Vi har fina lädergrimmor i butiken till era små, och är det något annat ni önskar så hör av er till oss - det tar vi reda på.

Njut av det härliga vädret och våra fyrbenta vänner, det finns mycket tävlingar att åka på i helgen och inspireras av.
Hälsningar Linda & Patricia


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort