Var är vintern?

1 december och 10 plusgrader, vad är det som händer?!? Vi gör vårt bästa för att få julkänslan att infinna sig, men det är lite svårt när det är så här varmt. Vi har riktig suglera i hagen, till följd att skorna sitter på ungefär en kvart, och tydligen är den otroligt go att rulla sig i... Längtar efter snö och kyla, gnistrande vinterdagar med knarrsnö och frustande hästar med frost i ögonfransarna.

Ytterligare ett bekymmer är att fukten och värmen gör att mögelsporerna frodas på höskullen. Håll noga koll på både foder och strö, tveka inte - släng hö som är det minsta mögligt. Det kan vara livsfarligt för din häst att äta dåligt hö. Då är det svårare att hålla koll på vad de pillar i sig i hagen, gräset växer ju fortfarande! Det innebär att andra konstiga växter också gör det. Fodra gärna med hö i hagen så att hästen föredrar det som serveras istället för att leta det som kommer upp ur marken.

Den 29 december (alltid sista torsdagen i varje månad) är det dags för ett nytt event i Hippotiques regi. Då ska vi fördjupa oss i det här med kost, men med dig som ryttare i fokus. För att kunna prestera på topp så MÅSTE du tänka på vad du stoppar i dig - det kan rent krasst vara skillnaden mellan att vinna och komma sjua. Dessutom kommer två framstående tävlingsryttare att berätta om sitt träningsupplägg under vintern, nu skapas förutsättningarna för en bra tävlingsvår! Lite häst kommer vi också att bjuda på, det kan vi inte riktigt låta bli :)... Eventet äger rum på Jakobslunds Gård utanför Ljungsbro, en härlig anläggning som erbjuder träningar, uppstallning och boende i fantastisk miljö. Under 2½ timme lagar vi mat och äter, diskuterar träningsupplägg och tävlingsmål samt njuter av en uppvisning i ridhuset. Allt detta för bara 150:-, utbildningsmaterial ingår som du får med dig hem, samt ett oemotståndligt erbjudande från Hippotique. Boka din plats och köp din biljett på http://www.hippotique.se/evenemang/kommande/vilka-forutsattningar-ger-jag-mig-sjalv-att-lyckas

Idag startar vi vår adventskalender! Missa inte de dagliga erbjudanden som går ut via nyhetsbrev och på facebook - självklart hittar du det också i vår webshop. Anmäl dig till Nyhetsbrevet på http://www.hippotique.se och Gilla oss på Facebook: http://www.facebook.com/hippotique.se

Dagens vara 1 december beställer du till 10% rabatt - bara idag! Klicka på bilden för att komma till beställningssidan (öppnas i nytt fönster)

Nåja, lite julkänsla har vi nog i kroppen i alla fall....

Hälsningar Linda & Patricia

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort