Och vinnaren är....

Vi har utsett en vinnare i vår tränstävling! Efter att ha gått igenom hundratalet fantastiska motiveringar kom vi slutligen fram till samma favorit.
Carolin Norlins motivering fick oss att skratta högt, den var både roligt och kärleksfullt skriven. Efter att ha kollat runt på ytterligare bilder står det klart att de här två har ett särskilt band till varandra. Pinoccio ska nu alltså kläs i ett svart Michiganträns och glänsa på tävlingsbanorna i vår. Grattis Carolin!

Carolins vinnarmotivering lyder:
"En skönhet klär i vadsomhelst! Min häst är tyvärr inte direkt någon skönhet i mångas ögon, självklar är han det för mig. Men han skulle behövas piffas upp lite. Med ett svart schockemöhle Michigan strl cob så skulle allt bli så mycket lättare för min lilla häst. Då slipper han bli skrattad åt!"



Vi har fått in så många snygga bilder och sköna motiveringar att vi vill ge alla deltagare ett särskilt hedersomnämnande - därför ger vi 30% rabatt på de träns som funnits att välja mellan i tävlingen, och vi tar även med kandaret till samma rabatt! Detta gäller ända till söndag så passa på att förgylla pållens julklappssäck med ett kvalitetsträns från Schockemöhle!

Tack alla ni som deltagit och ett jättestort grattis till Carolin och Pinoccio!
Linda & Patricia

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort