Magi!

Vi har hittat en hårvårdsserie som slår allt! Cowboy Magic funkar lika bra till hund, människa, marsvin som till häst. Produkterna är verkligen helt magiska. Uppfyller effektivt det de lovar, är dryga och luktar jättegott!(1) Detangler & Shine...ett koncentrerat balsam i tub. Massera in en klick i man och svans eller stryk på hårremmen med en mirakeltrasa för långvarig glans. Reder ut alla tovor som ett mirakel! Du behöver inte ens borsta... Perfekt för tunna svansar som man inte vill borsta varje dag, perfekt för tjocka svansar som gärna trasslar sig. Vilket behov har du?

(2) Super BodyShine...pälsglans på sprayflaska. Reflekterar ljuset och får hårremmen att skimra och glänsa. Smutssavvisande och långtidsverkande, pälsen känns ren och fräsch.

(3) Rosewater Shampoo...det luktar rosor i hela stallet efter användning! Fungerar lika bra i kallt som varmt vatten, lätt att skölja ur och lämnar pälsen glänsande ren. 

(4) Rosewater Conditioner...balsam på flaska. Verkar på djupet, gör hårremmen mjuk och blank, vårdar håren.

(5) GreenSpot Remover...spraya på, gnid bort med fuktig trasa. Ingen sköljning behövs. Tar omedelbart bort gödsel- och urinfläckar och gör hårremmen skinande blank.

Perfekta julklappar som vi idag ger 10% rabatt på. Beställ i vår webshop eller kom upp och handla direkt - idag har vi öppet mellan 14-18.

Hälsningar Linda & Patricia


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort