Hur tänker du egentligen?

Torsdagen 29 december kl 18.30- ca 21.00 är det dags för det andra utbildningstillfället i vår serie av sex. Denna gång i hälsans tecken. Plats: Jakobslunds Gård, 590 75 Ljungsbro www.jakobslundsgard.se

Välbalanserade foderstater, bestämda utfodringstider och dagliga rutiner - något som vi ryttare finner väldigt viktigt för våra hästar, men hur tar vi hand om oss själva? Den här gången handlar föreläsningen om dig som ryttare, och hur viktigt det är att du äter rätt för att orka prestera på topp!

Det är nu du lägger grunden för en fantastisk tävlingssäsong 2012 - hur tänker toppryttarna? Vi får hjälp av två framstående tävlingsryttare som berättar om sitt upplägg under vintern för att bygga upp sig själva och sina hästar inför kommande säsong.

Detta är det andra i en serie av sex events under lika många månader. Den sista torsdagen i varje månad under november 2011 - april 2012 arrangerar Hippotique ett event för att du som ryttare ska utvecklas både med och utan häst. Du kan välja att delta på så många events du vill - förmånligast blir det att teckna ett eventkort som gäller för de fem kvarstående tillfällen. Då får du också en snygg pärm att samla allt utbildningsmaterial i.

Du anmäler dig i vår webshop och det finns endast ett fåtal platser kvar, så vänta inte för länge. Till anmälan

 Hippotiques duktiga teamryttare Josefin Krönfeldt och 7-åriga Miró vet vad som krävs för att vinna!

Ha en underbar fredagkväll!
Linda & Patricia


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort