Grej of the day till 10% rabatt

Dagens vara i vår webshop är ett par ridhandskar från Jacson i softshell/microfiber. De är både vattentäta och vindtäta och jättemjuka, sköna och följsamma. Finns i svart och brunt och från XS till XXL och passar lika bra till kille som till tjej. Jag har använt dem nu i någon månad och är jättenöjd! Jag ställer höga krav på handskar och har tidigare fått lägga runt femhundringen på riktigt bra kvalité.Företaget Jacson startade på 1800-talet som just handskfabrik och det märks att de vet vad de gör. De har ett brett sortiment av sjysta handskar som vi allt eftersom tar in i vårt sortiment. Söker du något särskilt så är det bara att höra av sig. Vi har mycket mycket mer i vårt sortiment än vad som syns i webshopen, och hur snabba vi än är så kommer det alltid att vara så, det händer så mycket hela tiden.

Du har väl sett att vi har en hel kategori på webben som heter "Julklappar för ett par hundralappar!" där vi har samlat massor med julklappstips för dig med idétorka så här dan före dopparedan. Dessutom har vi ju öppet i butiken på Roxviksgatan fram till 18 ikväll och 12-15 imorgon fredag. 

Annandagen drar vi igång med en mellandagsrea som får taket att lyfta! Vi öppnar portarna kl 11 och har öppet till 18:00. Se våra öppettider på hemsidan: www.hippotique.se/oppettider 
 
Varmt välkomna till oss både före och efter jul!
// Linda (och Patricia som lyxigt nog tillbringar förmiddagen på hästryggen.)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort