Smider nya planer i solen

Ja för det är precis vad vi gör just nu, eller ja, kanske inte just nu då solen gick ner för länge sen... Vi planerar och åter planerar inför hösten. Och som sagt. Visst vill vi inte att sommaren ska ta slut, men vi kan ju inte låta bli att längta lite ändå...

För ett par veckor sedan damp dessutom inbjudan till höstens hästsportsmässa ner i brevlådan. Skulle nog faktiskt vilja säga att det är en av höjdpunkterna med vårt jobb. Frossa bland alla nyheter på mässan. Underbart!

B Vertigo är ett märke som ständigt växer i våra ögon. Fantastiska kläder, både kvalité och utseéndemässigt. Dessutom har de riktigt bra priser! Snart finns deras höst- och vintersortiment i vår butik.

Butiken ja... Vi har varit och tittat på ett antal potentiella lokaler men vi är ganska kräsna. Vi vet vad vi vill ha och vill att det ska kännas helt rätt innan vi öppnar. Tyvärr verkar det som att det innebär att vi får skjuta fram invigningen av vår nya butik men vi är säkra på att det blir toppen i slutändan!

Slutligen vill vi återigen poängtera hur glada och stolta vi är över våra teamryttare Josefine och Ina - de är duktiga och plockar placeringar på tävlingsbanorna men framför allt har de en härlig attityd till sporten och älskar sina hästar! Vi längtar efter att låta tjejerna visa upp sig och berätta om sina träningsupplägg och hur de gör för att själva må bra och orka - så håll ögonen öppna efter inbjudan till clinic med våra teamryttare.

 // Linda & Patricia


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort