Hippotiques hästtaxi till din tjänst!

Hej på er,

Hoppas ni har det bra och att ni inte gett upp hoppet om en fin sensommar ännu. Det kommer, Vi har det på känn!

På Hippotique älskar vi att utveckla nya ideér och hela tiden skapa nya sätt att utveckla företaget. Våra huvuden går ständigt på högvarv. Och visst är det underbart när ideérna sprutar genom både öron och näsa;)

Vårt senaste uppdrag utfördes i söndags då vi agerade hästtaxi mellan Skara och Nyköping åt två små bedårande fjordingar. Ägaren skulle flytta sina tre hästar och hade bara möjlighet att köra en på egen hand och kontaktade därför oss. Detta är något vi hoppas att det sprider sig då vi hade en mycket trevlig körning.

Anlitar du Hippotique som hästtaxi kör vi din/dina hästar i vår boogietransport och ser till att hästana kommer fram på ett säkert och tryggt sätt. Du väljer själv om du vill åka med eller om vi ska köra på egen hand.
Vi tillhandahåller med lädergrimmor och transportskydd efter önskemål och transporten är givetvis utrustad med en sjukvårdsväska där alla nödvändigheter finns.
För prisfrågor är du välkommen att kontakta Linda på 0702-677 332.

Nu blir det en härlig kvällspromenad med hundarna för att rensa huvudet och ladda för en fortsatt fullspäckad arbetsvecka. Håll ögonen öppna efter nya erbjudanden då vi just nu rensar lite vårt lager.

Ha en bra kväll så hörs vi snart igen.

Hälsninga

Linda & Patricia
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort