Allt går med rätt sällskap och lite coca cola...

Hej på er,

Skönt att det äntligen bestämmt sig för att vara en fin dag. Det gillas starkt.

Känns som att allt går i slow motion idag då vi känner av sviterna efter gårdagens/nattens/morgonens inventering. Vi höll igång non stop till klockan 04.30 imorse. Och det värsta var att när vi väl hade fått upp ångan så var vi inte ens trötta när vi kom hem.
Vi har i alla fall konstaterat att allt går med rätt sällskap och lite coca cola (läs ganska mycket). Och då är det ju tur att man delar arbete med sin bästa vän:)

Några andra som skötte inventeringen prima var våra ständiga följeslagare hundarna. När klockan närmade sig midnatt låg de utslagna i varsitt hörn. Tyson flyttade inte ens på sig när vi lastade täcken på honom då han alltid lyckas ligga lite ivägen.


Nu har vi i alla fall hängt i ordning och förberett inför nästa veckas LAGERRENSNING, med upp till 50% på massvis med varor.

Vi kommer hålla öppet tisdag-torsdag kl.17-20 och nu ska alla vår/sommarkläder bort!
Även endel produkter från bassortimentet kommer att reas ut och givetvis så gäller även våra paketerbjudanden månaden ut eller så långt lagret räcker.

Som ni säkert har sett så trillar allt mer höstnyheter in i butikerna och givetvis är inte Hippotique något undantag. Igår kom vår första höst/vinter leverans och den här gången var det Cavallos fantastiska, underbara ridbyxor och strumpor som skulle packas upp. Har skrivit tidigare om att Cavallos sortiment är enormt då man kan mixa och matcha färger och tyger i alla möjliga kombinationer.
Våra absoluta favoriter är ett par klarröda byxor med beige skoning. SÅ SNYGGT!!!
Dessutom ligger de mycket bra prismässigt.
En supersnygg kvalitetsbyxa till bra pris helt enkelt. Kan det bli bättre?

Nu ska vi fortsätta förbereda inför nästa vecka. Kanske baka en kaka att bjuda på;).
Ha en fortsatt härlig tosdagseftermiddag så ses vi

Hälsningar
Linda & Patricia


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort