Vår!

Efter en fantastisk lunch i solen så skulle jag snarare säga att det är sommar i luften.

Hoppas ni haft en härlig helg med massvis med hästtid. Jag älskar våren. Den absolut bästa årstiden att ha häst. Det är lagom varmt, det blir ljusare och ljusare och grönare och grönare för varje dag som går, Insekterna har inte vaknat till liv ännu och man slipper alla dessa tjocka jackor, vantar och mössor. Underbart!

Ni har väl inte missat alla fina tröjor och toppar från gersemi och B vertigo som är perfekta nu inför vårens och sommarens alla träningar och uteritter. Min favorit just nu är B Vertigos "Kelly" som är en mönsterstickad, V-ringad tröja med fina detaljer. Supersnygg och jätteskön! Du hittar den på vår hemsida under kategorin "tröjor".

Nu när tävlingssäsongen dragit igång tycker jag även att ni ska ta en extra titt i tävlingskategorin där ni hittar allt från tävlingskavajer till smarta tränsväskor. För visst är det en speciell känsla att rida in på banan i sin nya tävlingskavaj eller lasta ut hästen med det nya fina tävlingstäcket på.

Denna vecka väntar vi med spänning på leveranser från schockemöhle, musto och mattes. Vi kommer uppdatera er så fort vi fått upp dem i butiken.

Ni glömmer väl inte att skicka in ansökan till att bli en av våra teamryttare eller testpanel. Vi har flyttat fram sista ansökningsdatum till den 27/4 2011. Läs mer på vår hemsida under fliken "teamryttare" eller "testpanel".

Glöm inte att besöka oss på www.hippotique.se

Ha en fortsatt bra vårdag så hörs vi inom kort.

Hälsningar

Patricia 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort