Spännande vecka

Då vi fortfarande har lite för få timmar på vårt dygn så kommer bloggen lite i skymundan. Just nu finns det så mycket annat som ska göras. Men ni får ha tålamod. Ny design och tätare inlägg kommer att komma...

Vi har fått fantastisk respons av er kunder vilket gör att vi blir ännu mer taggade att förbättra och utveckla våra ideér. Det finns fortfarande några väskor kvar till de som handlar för över 500 kronor så passa på att handla lite nya ridkläder till er sommargarderob och få en supersnygg ryktväska på köpet (värde 259kr).

Igår var vi i Flen på ett supertrevligt möte med Malin som är distributör för Schockemöhle, Musto och Mattes. Dessa tre märken har fantastiska kvalitetsvaror för dig och din häst och inte nog med det... De är dessutom supersnygga!
Schockemöhle ger dig möjlighet att matcha både benlindor, schabrak och tävlingshuvor med din egen klädsel i fantastiska färger.
Musto erbjuder dig sköna, tidlösa kvalitetskläder som du kommer kunna använda år efter år.
Och när det kommer till Mattes underbara schabrak och sadelpaddar så har vi tagit hem fyra olika färgkombinationer. Två till hopp samt två till dressyr. Så småningom kommer du även kunna mixa och matcha dina egna färgkombinationer med hjälp av våra färgkartor. Nu bara längtar vi tills leveranserna är här!

Efter ett par timmar kom vi igår hem till ytterligare en härlig överraskning. Gersemis första leverans!
Hela kvällen och en bra bit in på natten ägnades sedan åt att prova, sortera och hänga upp dessa underbara kläder. Vi hade redan innan höga förväntningar på denna leverans och Gersemi gjorde oss inte besvikna.
Kläderna känns som ett extra skinn, materialen är mjuka och följsamma och modellerna är väldigt smickrande för kroppen.

Vi kan idag även glädja oss åt att vi fått vårt eget kontor där vi kommer hålla till fram tills vi öppnar vår butik i augusti. Kontoret ligger i tornby och vi kommer inom en snar framtid att öppna upp ett showroom där ni en kväll i veckan kan komma upp till oss och prova och känna på varor. Givetvis kan ni även höra av er om ni skulle vilja boka in en tid där du får hjälp med personal shopping, där vi kan ägna all vår tid åt just dig.
Mer information om detta kommer.

Hoppas ni har haft en trevlig onsdag så hörs vi snart igen.

Hälsningar
Linda & PatriciaKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort