Mera REA!

 
Hej alla hästvänner! Hoppas att ni mår bra och njuter av solen som nu flera dagar har varit framme och värmt oss, trots att det fortfarande är kallt så är det ändå ett tecken närmare våren! Det är så härligt när solen kommer fram och man ser att hästarna ställer sig och solar i hagen, det ser så mysigt ut!
 
Jag har i alla fall varit nere i butiken idag och hjälpt Linda då hon hade andra ärenden att fixa i dag på em. Det har mestadels städats i butiken idag och tagit fram ännu mera REA, men denna gång till våra fyrbenta vänner. Här är bara några av dessa ni kan hitta på vårt hästrea med helt galna priser, mellan 20 och 70% rabatt!
 
Ord: 995 kr REA: 597 kr
 
Praktisk fårskinnspad med fickor och inlägg för uppbyggnad av paden där det behövs. Kanal för ryggraden, extra fårskinn vid manke/framvalv.Finns just nu i cob kvar.
Ord:399 kr   REA:120 kr
 
 
Mjukt stoppad sadelgjord med teddy. Undersida av DRI-LEX®. Dubbel resår i båda ändar och tre D-ringar.DRI-LEX materialet  fukten genom materialet där den avdunstar och håller hästen torr, bra andningsfunktion. Finns i brun med cremefärgad teddy - 100cm Svart med svart teddy - 100cm, 110cm.
 
Ord: 249 kr REA: 125 kr
 
Boots från Schockemöhle i storlek medium i färgen brun. Smidiga neoprenboot med kraftig kardborreknäppning som är förstärkt med tåligt kantband upptill och nedtill.
 
Fram- och bakbensskydd från Schockemöhle i gummi på velcro, med rejäla resår och kardborrelåsning. Bra skydd med fin passform, finns ett par kvar i storlek full från förra säsongen, i mörkblå, passa på!! 4-pack, ord pris 550 kr REA: 330 kr
 
Ord: 689 kr REA: 448 kr
 

Snyggt och funktionellt skritt- träningstäcke i softshellmaterial som är vattentätt och andas. Insida i mjuk fleece. Utsida: 100% polyester Insida: 100% polyesterfleece. Finns i storlek 135 i färgen brunt.

 

Ord: 990 kr REA: 594 kr

Schockemöhles kvalitetstäcke First Classic fleecetäcke i de snygga färgerna blå/ orange. Enkelt framspänne, perfekt och snyggt täcke att ha såväl hemma som på tävling och träning. Finns i storlekarna 125 och 145 kvar!

Detta var bara ett litet urval av allt vi rear ut till häst, så vill ni inte vara säkra på att missa något, titta in i butiken eller på webshopen som kommer uppdateras i veckan! Och självklart finns det fina kläder kvar på rean till oss också, upp till 70 %! Våra öppettider för er som vill komma in i butiken är:

Tisdag   11.00 - 18.00
Onsdag  14.00 - 20.00
Torsdag  11.00 - 18.00
Fredag   11.00 - 18.00
Lördag   10.00 - 14.00

Varmt välkomna!

Ha det bra önskar Ina och Linda!
 
 

 

 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort