Kinda vann Lag-SM på ponny!

Det blev till slut östgötsk seger i lag-SM i fälttävlan på ponny. Kinda RF med Pernilla Bjuhr som lagledare tog hem segern efter en mycket utslagsgivande terrängbana. Stort grattis från oss på Hippotique!
Torsdagens kraftiga regn gjorde banan hal och svårriden och många hade problem. 
 
Däribland Clara Fredheim från som ledde individuellt inför terrängen. Hennes lag Skogslottens RF låg på en andraplats och när ledande Team Allians Adelina Breitholtz fick ett stopp i terrängen hängde lagguldet på Clara Fredheim. 
Men hennes häst Lakeview Decs Joy "Jojje" blev osäker på det sliriga underlaget och kändes ovillig. 
- Jag fick pressa honom över de första hindren, och när jag fick ett stopp på det tredje hindret valde jag att utgå. Vi ska tävla SM om två veckor och jag vill inte ha en dålig runda i kroppen inför det. 
 
Därmed stod medaljstriden öppen. Kinda satte tre felfria rundor och säkrade därmed guldet, med bara 1.5 straffpoäng ner till bronsplatsen. Det var tajt i toppen alltså. 
 
Skogslottens RF köpte sina lagkläder hos Hippotique och de syntes verkligen överallt! 
De supersnygga schabraken specialdesignades och Hippotique lät sy upp dem hos Mias Ridsport, i läckert orange med grått kantband, silverpasspoal och svart band innanför. Brodyrerna gjordes i silver, och Hippotique fick vara med på en sida. Tack för det!
De långärmade tröjorna är i bomull och har tryck i silver på både bröst och rygg. Till detta orange kepsar från Gersemi och svarta fleecetröjor med silverbrodyr på ryggen. 
 

Dessutom fick tjejerna varsitt paket från K9 innehållande schampoo, balsam och pälsglans. Väldigt välbehövligt då hästarna var konstant smutsiga under helgen! Produkterna innehåller Aloe Vera och är väldigt skonsamma mot huden, skönt när man måste tvätta så ofta. Pälsen blir helt makalöst glansig och mjuk. Schampot finns även i färgförstärkande formula till skimmel, svart och fux.
Vi kan inte tjata nog om den här serien, för har du inte provat det så bör du göra det. Är du inte nöjd får du pengarna tillbaka. Du hittar alla produkterna här: K9 Competition Horse
 
Trots regnet, leran och smutsen bjöd Årsta-Runsten och alla SM-deltagarna på ett strålande glatt humör och en härlig stämning!  
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort