En galen helg!

Team Hippotiques Josefine Krönfeldt var iväg och tävlade i helgen igen, som hon ju gör ganska ofta förstås. Den här helgen debuterade hon både MsvA:1 och St Georges med vackra Miró.

De vann båda två.Josefine vann St Georges med nästan 67% trots en del, enligt henne själv, grova missar. Det finns ingen hejd på det här ekipaget, och vi är så otroligt stolta över att få följa dem på så här nära håll.

Stall Bommedal, som vi samarbetar med på flera plan, har varit i Eksjö och tävlat, med Uffe i sadeln och Jenny på marken. Hon har nämligen en bebis i magen som sätter stopp för tävlandet just nu. Hon fick hålla i filmkameran istället. I Stall Bommedals egen blogg finns fler filmer och massor med foton från deras urmysiga liv med hästarna.Uffe red två hästar på lördagen, med ett ynka nerslag på tre rundor från 1m till 120. En felfri 110 och ett pet i 120 blev söndagens resultat med Delphi (filmen). I fredags blev de snygga profilkläderna klara till Stall Bommedal, något vi jobbar mer och mer med till hästföretagare och klubbar.Det har varit en framgångsrik hopphelg för många av våra kunder också:
Vretagymnasiets Hästförening har ett hopplag i division 3 (ponny) som blev klara för final i helgen. Stort grattis!
Heda Ridklubb har haft ett helt gäng med ponnyryttare ute på tävlingsbanorna, med felfria rundor och placeringar både i lag och individuellt. Snyggt jobbat!
Skogslottens Elitlag kom tvåa i helgen och är därmed vidare till SM-final i Strömsholm. Grattis tjejer!

Har du varit iväg och tävlat? Eller känner du någon som gjort en bra prestation i helgen, på tävlingsbanan eller bara allmänt? Kommentera gärna!

Själva har vi på Hippotique sett fina treåringar på Vretaskolan, tänk att det har gått ett helt år sedan min lilla prins Armani visades där.

Nu laddar vi om inför en ny arbetsvecka, då vi har öppet som vanligt - Varmt välkommen till Hippotique du också!

// Linda & Patricia


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort