En färgklick i höstmörkret.

Hej på er,

Idag sitter vi och tittar ut på en grå himmel och duggande regn. Brr, man fryser fast det egentligen inte är särskilt kallt. Men visst är det samtidigt lite mysigt att sitta vid datorn och jobba. Tända några ljus och lyssna på regnet som smattrar på rutorna. 
Och visst är det tilltredsställande att släppa in hästarna efter en ruggig dag, nytvättade i nyhalmade boxar. Ja, jag gissar på att ni hästmänniskor förstår precis vad jag menar. 
För det är ju så att allt blir vad man gör det till. Och istället för att gnälla på regnet tänker vi mysa med ljus och honungste här på Hippotique. Kom gärna upp och gör oss sällskap:)

För att lysa upp lite extra i höstmörkret tänkte vi ge denna vecka ge er 15% rabatt på Horze Avalanche regntäcken så långt lagret räcker. De färger som finns i lager är Brun/grönrutigt eller grönt beroende på om man vill ha fleecefodrat eller ej. En härlig färgklick att lysa upp höstmörkret med.
Givetvis finns täcket även att beställa i standardfärg. http://www.hippotique.se/hast/tacken/avalanche-fleece-regntacke

Vår teamryttare Josefine var i helgen iväg och tävlade med sin lilla (läs stora) stjärna Mirò och plockade hem fyra placeringar på fyra starter varav en vinst. Stort grattis till henne.

Förra veckan startade vi ett samarbete med ett stall som framöver kommer hjälpa oss att testa produkter, hålla clinics och föreläsningar. Mer om detta berättar vi imorgon.

Ha en fortsatt bra dag och kom ihåg att vår 10-50% rea fortsätter så långt lagret räcker

Hälsningar
Linda & Patricia




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort