Underbara Cavallo 2012!

Underbart mjuka och lätta plagg kännetecknar Cavallo, så även i vinter. Varmt och skönt, med höga fodrade kragar och smickrande figur. Lyxiga plagg till humana priser, Cavallo måste provas och sen är du fast!
Finns i en Hippotique nära dig.
 
Vattenavvisande, andas, värmeisolerande och tvättbar i maskin. Vanilla dunkappa i svart för 2575:- håller dig garanterat varm och go i vinter. 
Dunvästen Venezia har samma egenskaper som ovan, finns i butik i blått och svart för 1485:- och är redan en personalfavorit. Inte så konstigt va?
 
Verona softshelljacka har mjuk, hög krage som går att vika ner. Otroligt användbar större delen av året, vattentät, vindtät, andas och med reflekterande detaljer. 1290:- kostar den, ett riktigt kap!
 
Dunjacka Vera har en rejält tilltagen krage med supermjukt foder. Otroligt lätt och smidig, lyxig jacka med dunfoder för 2275:-
Som pricken över i, kabelstickad mössa med "kanintofs" och matchande tubhalsduk. Finns i grått och blått för 295:- respektive 355:-. Varmt och snyggt, en perfekt kombo. 
Cavallos populära strumpor finns i massor med färger och utföranden. Den ovan har fodrad fot och är tunn längs benet och den absolut populäraste, 119:-. Vidare finns varma vinterstrumpor, med fodrad fot, invävda silvertrådar med antibakteriell effekt och kortare barnstrumpor. Priser mellan 79 - 175:-.
 
Alla Cavallos produkter finns i butiken redan nu och kommer upp i webshopen de närmaste dagarna, vill du handla innan dess så hör av dig så löser vi det. 
 
Många hälsningar 
Linda & Patricia
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort