Air-o-Wear säkerhetsvästar

På Hästsportmässan i Stockholm för någon vecka sedan, träffade vi Kerstin Flygh som grundade Kefly Enterprise i Mantorp för många år sedan. Idag är de ett företag med ganska många produkter i sin portfölj, men det de brinner för och är experter på är främst Air-o-Wears säkerhetsvästar. 
 
onsdag finns de hos oss för att hjälpa till vid utprovning av säkerhetsvästar, och man häpnar över hur många varianter det finns! 
Till att börja med ser västen olika ut beroende på om den ska sitta på ett barn, en dam eller en herre. Självklart, eftersom vi ser olika ut. I varje kategori sen så finns det slim-normal-vid-kort-normallång-lång och dessutom speciellt utformade västar för att passa vid körning. 
Man kan välja vilken färgkombination man vill ha på sin väst, och utbytbara överdrag går att köpa till, så att du kan byta färg efter humör :).
Axelklaffar med påsydd medicalcard-ficka finns som tillbehör, liksom hjälmöverdrag i valfri färg.
    
Västen är enormt flexibel och formar sig efter din kropp. Den mjukas upp av kroppsvärmen och efter en stunds användande känns det verkligen inte att man har den på sig. Kom gärna och prova.
 
Tipsa gärna andra du känner om vår loppis och lagerrensning imorgon, ju fler som kommer desto roligare.
 
Hälsningar
Linda & Patricia
 
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort