De e mycke nu...

Dagarna går i ett rasande tempo! Det är som om världen har frusit fast och stått still en stund under vintern och nu tinar upp i vårsolen. Vi tar vid där det avstannade och nu ska allt ske på en gång.

Mars månad är fullspikad på Hippotique - vi åker på Hästsportmässan 16 mars för att träffa leverantörer och titta på nästa hösts kollektioner. Samma dag rider vår Teamryttare Josefine Krönfeldt inför Kyra Kyrklund och Bo Jenå i en uttagningsprocess inför OS 2016. Vi både sponsrar och finns på plats vid Linköpings Fältrittsklubbs hopptävlingar 17-18 mars, och vi arrangerar ett event med inriktning på Utbildning av den unga hästen den 29 mars.
Däremellan inreder vi vår nya butik, beslut ska fattas kring eluttag och lysknappar, dörrhål och skyltar, belysning och lås... listan kan göras hur lång som helst, men det är kul att kunna vara med och påverka.

Det ska bli spännande att få veta vad ni som kunder tycker! Invigningen är spikad till 27 april, i samband med vårt 1-årsjubileum, och bästa sättet att få en inbjudan är att följa oss på Facebook och att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Se till att du är med, kvällen kommer att vara späckad med erbjudanden!

Vi får tillträde till butiken den 1 april, så det blir fullt ös även nästa månad. Trots det räknar vi med att vara med på någon tävling och vårt månatliga event går av stapeln som planerat den 26 april.Här blir entrén till vår nya, fina butik. Adressen är Gillbergagatan 26, Tornby, Linköping.

// Linda & Patricia

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort