Ny pälsvårdsserie - K9 Competition

Vi har precis i dagarna tagit in en ny pälsvårdsserie i vårt sortiment, den heter K9 och är väletablerad för hund och katt sedan tidigare. Nu finns alltså en helt ny serie hud- och pälsvårdsprodukter till häst med samma formula. Vi har lämnat ut ett antal provflaskor till vår Testpanel och till våra Teamryttare, och vi väntar med spänning på vad de har att säga i sina utvärderingar.

De aktiva substanserna i produkterna är Aloe Vera, Vitamin B5, Veteprotein och Nano-liposomer. Det är ingredienser som är skonsamma mot huden och välgörande för håret.
Aloe Vera är känt för sina läkande egenskaper och lindrar eksem och klåda. Vidare fungerar ingredienserna för att stärka och återfukta hårstrået och huden och ge pälsen lyster. I serien finns basschampo, balsam, färgförstärkande schampon, spraybalsam och pälsglans.

K9 är ett svenskt bolag som är noga med att använda de finaste råvarorna från växtriket till sina produkter och de är så säkra på resultatet att de lämnar 100% nöjdhetsgaranti! Är du inte nöjd får du pengarna tillbaka!

Dessutom ger vi på Hippotique 50:- tillbaka på ditt köp om du tar dig lite tid att utvärdera dina produkter och tala om för oss vad du tycker. Vid varje köp skickar vi med en liten enkät att fylla i, och när du lämnar in den till oss så får du ett presentkort på 50:- att handla på Hippotique för.



Snygga flaskor, drygt innehåll (går att späda upp till 40 ggr!) som luktar gott och 0 timmars tävlingskarens! Vi tror stenhårt på den här serien, men det är du som kund som är med och bestämmer om det här blir vår nya storsäljare.

Hälsningar
Linda & Patricia





Postat av: Lina

Jag har själv några av produkterna och balsamet är en solklar favorit!

2012-06-06, 08:23:48 - URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Hippotique

Hej Lina,

kul att höra! Vi vill ju gärna veta att produkterna vi säljer håller vad de lovar och gärna lite till. Kundomdömen är det absolut bästa sättet att få veta om det är så eller inte.

Jag är själv jättenöjd med de produkter jag har provat :).

// Linda

2012-06-15, 13:55:43 - URL: http://www.hippotique.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort