Har du provat Cowboy Magic än?

Vi vill återigen slå ett slag för den absolut bästa pälsvårdsserie som finns! Cowboy Magic är inte så lätt att få tag på i Sverige, men vi har hela serien hos oss på www.hippotique.se. Har du inte provat än så gör det! Du kommer inte att bli besviken. Vi är så säkra på det att vi erbjuder dig pengarna tillbaka om du inte är nöjd!*

Rosewater Schampoo och Rosewater Conditioner kan lika gärna användas till oss människor som till hästen och är ett schampo och balsam som gör ordentligt rent utan att torka ur, och sprider en härlig doft av rosor i hela stallet!

Schampo och balsam i flaskor för 189:-/st

Greenspot Remover är ett torrschampo som löser upp ingrodda fläckar snabbt och enkelt. Bara att spraya på och gnugga bort med en trasa eller svamp.
Torrschampo/Fläckborttagare i sprayflaska för 159:-

Detangler & Shine (Hippotiques favorit!) löser alla tovor utan att slita på man och svans. En klick av innehållet i tuben masseras in med händerna och reder ut taglet. Det luktar gott och är otroligt drygt. Jag brukar också använda Detangler & Shine för lite extra glans runt mule och ögon, genom att ta lite på en sämskskinnstrasa och putsa med. Inget kladd!

Makalös pälsglans på tub för 189:-!

Vi har ett flertal kunder som använder Detangler & Shine i sitt eget hår och tycker det är fantastiskt.

Super Bodyshine är en pälsglans på sprayflaska, doftar gott, torkar snabbt och klibbar inte. Ger päls och tagel ett långvarigt motstånd mot damm och trassel.
Pälsglans på sprayflaska 189:-

Alla Cowboy Magics produkter är allergitestade och utvärderade av hudläkare och kan lika gärna användas till människor och andra djur som till hästen.

Gillar du foto? Då kan vi även tipsa om Cowboy Magics facebooksida, den fullkomligen kryllar av hästfoto i alla dess former!

Ha en skön tisdag!
Linda & Patricia

*Pengarna tillbaka om du inte är nöjd. Returnera minst 50% av innehållet i flaskan/tuben tillsammans med en motivering till varför produkten inte uppfyllde dina förväntningar så ersätter vi dina utlägg.
Postat av: Helen Magnusson

Skulle vilja köpa pälsglans, super bodyshine är det möjligt? M V H Helen

Svar: Förlåt för sent svar Helen! Bloggen har legat nere en period som du kan se i mitt senaste inlägg. Självklart kan du köpa pälsglansen, den finns på hippotique.se, länk har du här: http://www.hippotique.se/hast/skotsel/cowboy-magic-super-bodyshineHälsningar Linda
Linda Molin

2013-11-19, 22:36:22 -

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort