Wooow Cavallo!

Så damp vårens nyheter från Cavallo ner i vår butik. Är det för sent att börja träna för att få rida med frack tro? Jag överväger seriöst att försöka...
Vår visningsfrack har vi designat själva, i marint ulltyg med silverkrage och silversnibbar och swarovskiknappar. Snibbarna är utbytbara och sitter med tryckknappar - välj färg efter humör helt enkelt!

 

Valmöjligheterna är många med Cavallo, varje frack sys upp på beställning och du väljer själv vilken färg och kombination du vill ha.

   
Knapparna infattade med Swarovskistenar är sanslöst snygga! Precis lagom mycket bling tycker vi.

  
Sammet, skirt sommartyg eller guld och silver - du väljer själv! Varje extra par kostar 199:-, det finns 18 stycken att välja mellan!

De som har sett och provat fracken är helsålda, och det ska bli spännande att se hur den tas emot nu i helgen då vi kommer att visa den i vår monter på Linköpings Fältrittklubbs regionala dressyrtävlingar.

Dessutom tävlar vår teamryttare Josefine Krönfeldt i Cavallos kavaj med frackkänsla, Ganimedes, även den med vår egen touch, här finns bilder på den.

Inte nog med det: Vi har även fått hem en egendesignad hoppkavaj, i härlig turkosaktig färg och antracitgrå krage och pipings. Vi har fyllt på lagret av ridbyxor, både "gamla" och nya modeller och färger. 
Självklart kan du designa dina egna ridbyxor och kavaj själv också!  

 
Nya ridbyxmodellen Candy kommer bli en succé! 1770 kronor kostar de, finns i webshopen snart...

 
Här ser ni ridbyxan Clio i vitt med snygg kontrastskoning i grått - Clio finns i barnstorlekar för 1090 kronor

  

Kvalitén på allt Cavallo gör är 100%, det spelar ingen roll om det är strumpor eller dunjackor. Det är kvalité när den är som bäst! Gå gärna in på hemsidan och kolla hela vårt utbud från Cavallo.
 
Ha en underbar fredag och lycka till alla ni som ska tävla i helgen!
Linda & Patricia


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort